Diagnòstic per Imatge

Disposem d'aparell de raigs X a la mateixa clínica. Les radiografies ens proporcionen una eina per mirar què passa dins el cos de les nostres mascotes. Els dos tipus de teixits que mirem amb les radiografies són els ossos i estructures de teixits tous.

Les condicions que afecten els ossos es poden identificar amb radiografies, com ara fractures, osteortritis, problemes de la medul·la espinal, dislocacions, càncer d'os…També són útils per monitoritzar la consolidació de fractures, per confirmar l'èxit de cirurgies ortopèdiques o per controlar el creixement en animals joves.

Condicions que afecten teixits tous i es poden veure amb aquesta tècnica poden ser augment de la mida del cor, pneumònies, asma, càncer, cossos estranys a l'estómac o intestí, malalties renals, pedres a la bufeta, constipació…

En ocasions les radiografies poden requerir sedació per minimitzar l'ansietat de l'animal i poder-lo posicionar correctament.

També disposem d'un servei extern especialitzat en ecografia i ecocardiografia amb una àmplia disponibilitat horària. Tant les radiografies com les ecografies, són tècniques indolores, segures i completament no invasives.