Diagnòstic per imatge

 Radiologia, ecografia i ecocardiografia

Tant les radiografies com les ecografies, són tècniques diagnostiques indolores, segures i completament no invasives. Són molt útils per obtenir informació sobre  l’estat intern de l’animal. 

Disposem d’un equip de radiología digital d’última generació, que ens proporciona una òptima qualitat i definició d’imatge, per tant ens aproxima a un diagnòstic més encertat. 

Les radiografies ens permeten mirar què passa dins el cos de les nostres mascotes. Els dos tipus de teixits que mirem amb les radiografies són els ossos i estructures de teixits tous.

Pel que fa als ossos, podem identificar fractures, osteoartritis, problemes de la columna vertebral, luxacions, càncer d’os…També són útils per monitoritzar la consolidació de fractures, per confirmar l’èxit de cirurgies ortopèdiques o per controlar el creixement en animals joves.

Condicions que afecten teixits tous i es poden veure amb aquesta tècnica poden ser augment de la mida del cor, pneumònies, asma, càncer, cossos estranys a l’estómac o intestí, infeccions de matriu,malalties renals, pedres a la bufeta, constipació…

En ocasions les radiografies poden requerir sedació per minimitzar l’ansietat de l’animal i poder-lo posicionar correctament.

Disposem d’un ecògraf a la clínica. Ecografies amb doppler color per detectar qualsevol patología abdominal, torácica i alteració vascular.

Ecocardiografía i electrocardiograma: Ens permeten la detecció de patologies cardíaques, congènites i adquirides, ja obtenim informació sobre les parts internes del cor i el seu funcionament. Podem estudiar en quina fase de la malaltia està el pacient, concretar si cal tractament farmacològic o quirúrgic, ajustar la medicació i establir un pronòstic.

Ecografía abdominal: Aquesta técnica no invasiva ens proporciona informació detallada sobre els òrgans interns de l’abdomen, el seu tamany, estructura, localització, els vasos sanguinis que hi conflueixen… Disposem d’ecògraf a la mateixa clínica.

 Les ecografies i ecocardiografies les realitza la veterinària del nostre equip especialitzada en diagnòstic per l’imatge.

Cristina Viladomat

Titulada des de 2015 com a Auxiliar veterinària i Auxiliar Tècnic Veterinària a l'Institut d'Estudis Aplicats Idea. Porto treballant a Vida Animal des de 2015. M'apassiona la meva feina. Cuidar els animals i tractar-los com ells es mereixen, amb amor i comprensió. El tracte amb el client, poder orientar-los amb àmbits com l'alimentació, vacunes, desparasitacions...
Realitzo altres tasques com: assistència a quiròfan, assistència a consulta, laboratori, comandes, estocs de medicaments i botiga.
I estic orgullosa de l'equip que formem part de Vida Animal.

Elisabet Viñals

Em dic Elisabet Viñals Cuadrench llicenciada per la facultat de veterinària de la UAB l'any 2009 i Gpcert en Cardiologia per l'European School of Postgraduate Veterinary Studies.
He treballat i m'he format de forma continuada en la clínica de petits animals amb especial interès en el camp del diagnòstic per imatge.

Aida Rivera

Llicenciada per la Facultat de Veterinària de la UAB l'any 2011 i membre d'AVEPA, sóc cofundadora de Vida Animal des de l'any 2015. M'encanta la meva feina, els animals, viatjar i passar temps amb la meva famíliaincloent-hi la meva gossa Pepper que m'emporto a tot arreu. Segueixo fent formació contínua en clínica de petits animals, assistint a cursos i congressos per mantenir-me actualitzada. Tinc especial interès en Oftalmologia i Clínica d'Exòtics. Per mi és una satisfacció formar part de Vida Animal, on sempre hem prioritzat tenir un tracte molt proper i treballar en equip per oferir un servei de qualitat.
La nostra 
filosofia és tenir cura dels animals com si fossin nostres.

Anna Reguant

Em dic Anna Reguant Serarols llicenciada per la Facultat de veterinària de la UAB l'any 2011 i sòcia d'Avepa. Sóc cofundadora de Vida Animal des de l'any 2015.
M'apassiona la natura, els animals i la meva feina, Estic en continua formació per estar al dia pels meus pacients de quatre potes. I em sento molt orgullosa
de la ¨família¨ que hem creat a Vida Animal, per mi la seva essència és l'equip humà, els propietaris que confien en nosaltres i per descomptat els nostres estimats animals. Tot això,en sintonia, és el que dóna sentit al nostre centre.