Campanya leishmaniosi 2023

La leishmaniosi és una malaltia provocada per un paràsit, que es transmet per la picada de mosquits de tipus flebòtom.

Es tracta d’una malaltia potencialment molt greu, per això la prevenció i el diagnòstic precoç són de vital importància.

La prevenció òptima per la leishmaniosi hauria d’incloure:
– Antiparasitaris tòpics (collar o pipeta) durant l’època activa del mosquit flebotom (normalment de maig a novembre), per evitar la infecció.
– Vacunació per evitar el desenvolupament de la malaltia.
– Tests serològics, per detectar la malaltia de forma precoç.

Les vacunes que utilitzem consten d’una única dosi anual, que ofereix protecció enfront el desenvolupament de la malaltia al cap de 28 dies. Tenen una alta eficàcia i seguretat.

A la clínica, durant els mesos de febrer i març posem en marxa la Campanya de prevenció de la Leishmaniosi, aplicant un 10% de descompte del preu del test + la vacuna (revisió completa inclosa). Aprofiteu l’oferta per protegir els vostres peluts abans que comenci la primavera i apareguin els flebotoms!

Share This

Share this post with your friends!

Cristina Viladomat

Titulada des de 2015 com a Auxiliar veterinària i Auxiliar Tècnic Veterinària a l'Institut d'Estudis Aplicats Idea. Porto treballant a Vida Animal des de 2015. M'apassiona la meva feina. Cuidar els animals i tractar-los com ells es mereixen, amb amor i comprensió. El tracte amb el client, poder orientar-los amb àmbits com l'alimentació, vacunes, desparasitacions...
Realitzo altres tasques com: assistència a quiròfan, assistència a consulta, laboratori, comandes, estocs de medicaments i botiga.
I estic orgullosa de l'equip que formem part de Vida Animal.

Elisabet Viñals

Em dic Elisabet Viñals Cuadrench llicenciada per la facultat de veterinària de la UAB l'any 2009 i Gpcert en Cardiologia per l'European School of Postgraduate Veterinary Studies.
He treballat i m'he format de forma continuada en la clínica de petits animals amb especial interès en el camp del diagnòstic per imatge.

Aida Rivera

Llicenciada per la Facultat de Veterinària de la UAB l'any 2011 i membre d'AVEPA, sóc cofundadora de Vida Animal des de l'any 2015. M'encanta la meva feina, els animals, viatjar i passar temps amb la meva famíliaincloent-hi la meva gossa Pepper que m'emporto a tot arreu. Segueixo fent formació contínua en clínica de petits animals, assistint a cursos i congressos per mantenir-me actualitzada. Tinc especial interès en Oftalmologia i Clínica d'Exòtics. Per mi és una satisfacció formar part de Vida Animal, on sempre hem prioritzat tenir un tracte molt proper i treballar en equip per oferir un servei de qualitat.
La nostra 
filosofia és tenir cura dels animals com si fossin nostres.

Anna Reguant

Em dic Anna Reguant Serarols llicenciada per la Facultat de veterinària de la UAB l'any 2011 i sòcia d'Avepa. Sóc cofundadora de Vida Animal des de l'any 2015.
M'apassiona la natura, els animals i la meva feina, Estic en continua formació per estar al dia pels meus pacients de quatre potes. I em sento molt orgullosa
de la ¨família¨ que hem creat a Vida Animal, per mi la seva essència és l'equip humà, els propietaris que confien en nosaltres i per descomptat els nostres estimats animals. Tot això,en sintonia, és el que dóna sentit al nostre centre.