Protegeix la teva mascota de la leishmaniosi

Protegeix la teva mascota de la leishmaniosi: 10% de descompte test+vacuna leishmània

La leishmània és una malaltia greu produïda per un paràsit microscòpic (Leishmania infantum) que es transmet a través de la picada d’un mosquit. Aquests mosquits del tipus flebòtom, estan actius a la nostra zona geogràfica, aproximadament des de la primavera fins al final de la tardor (durant l’hivern, estan estat larvari). Tot i que el canvi climàtic i les característiques del clima mediterrani estan afavorint que hi hagi risc de contagi tot l’any
Els gossos que passegen per àrees amb aigua estancada o bassals, tenen més probabilitat d’agafar la malaltia, sobretot en els passeigs de la tarda, nit, i matinada. Així i tot, també trobem casos de gossos que només passegen per dins del poble o ciutat.
Produeix símptomes molt variats, alteracions a la pell, pèrdua de pes, diarrea, cansament, mal aspecte del pèl, ungles llargues, coixera…
Mesures preventives:
Test leishmània
Vacuna Leishmània
Collars antiparàsits
Pipetes
Durant el mes de febrer i març, engeguem la Campanya de Prevenció de la Leishmània, oferint un 10 per cent de descompte en el pack de test leishmània + vacuna leishmània per poder tenir els gossos ben protegits durant els mesos vinents.
Enllaç informatiu de la vacuna
https://saludanimal.leti.com/es/letifend

Share This

Share this post with your friends!

Cristina Viladomat

Titulada des de 2015 com a Auxiliar veterinària i Auxiliar Tècnic Veterinària a l'Institut d'Estudis Aplicats Idea. Porto treballant a Vida Animal des de 2015. M'apassiona la meva feina. Cuidar els animals i tractar-los com ells es mereixen, amb amor i comprensió. El tracte amb el client, poder orientar-los amb àmbits com l'alimentació, vacunes, desparasitacions...
Realitzo altres tasques com: assistència a quiròfan, assistència a consulta, laboratori, comandes, estocs de medicaments i botiga.
I estic orgullosa de l'equip que formem part de Vida Animal.

Elisabet Viñals

Em dic Elisabet Viñals Cuadrench llicenciada per la facultat de veterinària de la UAB l'any 2009 i Gpcert en Cardiologia per l'European School of Postgraduate Veterinary Studies.
He treballat i m'he format de forma continuada en la clínica de petits animals amb especial interès en el camp del diagnòstic per imatge.

Aida Rivera

Llicenciada per la Facultat de Veterinària de la UAB l'any 2011 i membre d'AVEPA, sóc cofundadora de Vida Animal des de l'any 2015. M'encanta la meva feina, els animals, viatjar i passar temps amb la meva famíliaincloent-hi la meva gossa Pepper que m'emporto a tot arreu. Segueixo fent formació contínua en clínica de petits animals, assistint a cursos i congressos per mantenir-me actualitzada. Tinc especial interès en Oftalmologia i Clínica d'Exòtics. Per mi és una satisfacció formar part de Vida Animal, on sempre hem prioritzat tenir un tracte molt proper i treballar en equip per oferir un servei de qualitat.
La nostra 
filosofia és tenir cura dels animals com si fossin nostres.

Anna Reguant

Em dic Anna Reguant Serarols llicenciada per la Facultat de veterinària de la UAB l'any 2011 i sòcia d'Avepa. Sóc cofundadora de Vida Animal des de l'any 2015.
M'apassiona la natura, els animals i la meva feina, Estic en continua formació per estar al dia pels meus pacients de quatre potes. I em sento molt orgullosa
de la ¨família¨ que hem creat a Vida Animal, per mi la seva essència és l'equip humà, els propietaris que confien en nosaltres i per descomptat els nostres estimats animals. Tot això,en sintonia, és el que dóna sentit al nostre centre.